Poslední cesta

Poslední cesta

Anotace: ...jak si představuji poslední cestu...do ticha...

Stojím na kraji propasti

kde stromy jsou bez listí

a listí bez stromů

na zemi ležící

můj plamen svíčky

naposled hořící

doutnajíc sfoukává

 krok do prázdna

přítomnost se mění

v revoluci žití

nic není nevědomí

bez pocitu bytí

zbavuji se masky

životní

jaký byl život s ní

život v ní

bez procitnutí

stín propastí letí

reálnu se mstí

a stromy dál bez listí

na kraji propasti

stojí a dolů se dívají

vše nevyřčené

ve větvích schovají

a  listy co přilítnou

i ty poslední stopy zakryjí

ticho se rozhostí krajinou

posledního plamínku svící

to ticho všeříkající…

Autor Tom XVI, 12.05.2017
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Poetik, Akyš
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krátké a výstižné zároveň. Pěkná cesta na věčné časy :)

12.05.2017 21:20:19 | Poetik

Díky. :-) Ticho jsme byli a potichu se v ticho rozplyneme...

13.05.2017 15:04:27 | Tom XVI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí