Chladný déšť

Chladný déšť

Anotace: Chladný déšť, chladné počasí, chladní lidé...

Do leva, do prava se podívám a nic nevidím
Ulicí, městem, zemí se jako červ pídím
Nerozeznám přítele od nepřítele
Všichni jsou zlí a stále se tváří kysele
Uhni, zmiz, neotravuj, křičím jako bych se děsil
Radši než tohle všechno kolem bych se oběsil
Nemám prostor ani slovo, tak zmizím do éteru
Vstanu, obleču se do svátečního a zaberu
Pohnu si jako bych opravdu někam spěchal
Nic jsem tu po sobě ani nezanechal
Málem bych zapomněl, smutek a hněv
Prší a já moknu, fouká a je mi zima
Lidé hledí, hrají, pantomima
Už mezi sebou nemluví, ale koukají do prázdna
nicota je pohltila, z toho se už nevymluví
Atmosféra chladne a mé prsty omrzají, ztrácím cit
Kapky dopadají na můj chladný obličej, bude hřmít
Autor Vaazard, 13.05.2017
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí