řasa zelená

řasa zelená

Anotace: sliby rozpuštěný jak citronovej vitacit

---
toulat se pod vodou
s tebou a bez tebe
po mořskym dně
sbírat řasy
---
do jedný fouknout
s tebou a bez tebe
něco si přát
srdce, co nezebe,
co bude hřát,
a naivně doufat
že se to vyplní
než voda zaplní
naše plíce
a sežerou nás ryby
anebo zlá chobotnice
a všechny tvý sliby
se rozpustí ve vlnách
jako šumivej vitacit
ve skleničce
a zbyde jenom hořkocitronová příchuť
---
hledat slova pro pocit
s tebou a bez tebe
nemožný
zbytečný
---
Autor bittersweet, 16.02.2007
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí