Přátelé nebo milenci

Přátelé nebo milenci

Anotace: Láska, přátelství

Je to jen přátelství?

Když spolu trávíme noci?

Má to být tajemství?

Víš, mám takový pocit.

 

Že ve tvém polibku,

jsem trochu ztracená.

Už není úniku,

zůstávám zmatená.

 

A ty jsi odešel,

nechal mě samotnou.

„O nic jsem nepřišel.“

Řekl jsi najednou.

 

Bojíš se bolesti,

kterou snad způsobím?

Zůstaly otázky,

které už nepovím.

 

Pod tvými doteky,

se rozpadl svět

Zbyly jen vzpomínky.

Chci vrátit to zpět.

Autor Mensió, 26.05.2017
Přečteno 394x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Poetik, jitka.svobodova, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I taková je láska.

05.01.2024 00:17:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí