Pro velkou slečnu

Pro velkou slečnu

Anotace: Myšlenky, které ke mě plynou. Občas si říkám, zda opravdu patří mě. Komu jinému :P

 
 
Pro velkou slečnu
 
 
Pokud jsem dobrý, tak jen kvůli Tobě
Velká slečno nikdy se neztratíš mě
 
Déšť bubnuje ti do parapetů
Duní vodopády z prohýbaných okapů
 
Znění bylo jasno a není do serenády noční
Pro duši uši a Tvé oči nyní nesní
 
Vybíráš si střípky ze srdce
Polykáš zradu chutná trpce
 
Kdo krásnou duši rozbil
Proč trny do masa zatlačil
 
Na zemi vedle postele
Do hloubky propastné
 
Pohladit tělo rozechvělé
Otřít tváře popelavé
 
Povznést se zapomenout nyní
Odpustit než srdce zkamení
Autor Morgenstern II., 26.06.2017
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, Iva Husárková, Fany, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí