Žluťásek

Žluťásek

Anotace: depresivní báseň o žloutence

Slétlo se na tisíc malých žluťásků
na tělo na kterém motýl sedává
dovol mi žít pro mou lásku
doufám že nemáš podobu smrtihlava

Ruce jako by svíraly náruč divizen
ty nemoci zlá jež pozlatitlas krev
copak za oknem se nediví zem
když není slyšet můj hořký zpěv?

Zpěv hořký jako moje žluč
naříká nad nemocí žluté jak slunce
jen ať už si z těla fuč
abych mohl líbat rety mojí Bohunce
Autor Petr27, 11.07.2017
Přečteno 546x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí