linkin

linkin

Anotace: proč ? https://www.youtube.com/watch?v=yRHhhfvrM3g

zabil bych pro pravdu 

miluji, 
opravdu
ale je to vole těžký
milovat pěšky

cítím, že zrovna dnes
nebude můj den
jak jsem si vysnil život


a pak si normální člověk hodí mašli
jo, už mě našli

/ RIP Chester Bennington/

Autor Marcone, 23.07.2017
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí