Pohřeb

Pohřeb

Anotace: ..

Nebe se mračí
a později pláče
smutek mne obklopuje
když pohřbívám lásku

Chladné tvé srdce
již pro mne nebije
když zemřelá láska naše
putuje na onen svět

A s tou naší láskou
zemřela jsi i ty
už víc nebudeš stejná
pro mne už nejsi

Když tvá duše po pohřbu
oděna v černém
začala bloudit světem
a myslet si že má barvu duhy

Já jen tiše tam stál
a sledoval jak bloudíš
tohle nejsi ty
mé první lásky již není

Něco tě zabilo
a naši lásku též
tebe už není
žiješ jen lež

Nebe je šedivé
a já hledám světlo
ty bloudíš v temnotě
věčné jak peklo
Autor lukassnajdr, 24.07.2017
Přečteno 464x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadhera...

29.07.2017 16:32:39 | Lady_Mucik01

Děkuji :)

30.07.2017 23:46:07 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí