Jako můra

Jako můra

Anotace: ...bloudíš nocí...

Jako můra bloudíš nocí,
světla odlesk ve Tvých očích,
slzy třpitu měsíce,
bolest svírá u srdce...

Žádná cesta není směrem,
tupá bolest bloudí tělem,
kapky krve na zápěstí,
to se jen vytrácí štěstí...
Autor Izza, 13.09.2017
Přečteno 381x
Tipy 6
Poslední tipující: Básník Karel, Jan Urban, Adminak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí