Bitevní pole

Bitevní pole

Anotace: Další krátká baseň

Sbírka: Deník vojáka

Pušek a děl symphonie hrála
smrt se slzami v očích stála
v ruce kosu v srdci žal
tolika lidem boj život sťal
v dálce zní co si jako zpěv
to dcer a matek žalozpěv
ze smutku not stvoření
srdce rvoucí když je slyšení
Autor Discord, 14.09.2017
Přečteno 605x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... nejhorší je pro matku, když přežije svého syna ...

14.09.2017 08:58:55 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí