Bez naděje

Bez naděje

Anotace: Já, zamilovaný blázen,nevěříc&...

Já, zamilovaný blázen,
nevěřící v tvoji lásku,

Za své city souzen,
visející na vlásku.

Až za smrt miloval bych,
ale místo lásky zklamání,
jeden malý vpich,
hned bude líp.


Nechť promluví na mě hlaveň,
tiše na mě směřuje,
Bez lítosti a strachu zbaven,
nemiloval a nemiluje.

Kouř vlní se v pokoji,
jsem drakem ve sluji,
ležícím v posteli,
kde svých činů lituji.


Povstaly temné síly zpoza bran,
zrezly zámky ve vínu,
V dlani pevně držím zbraň,
je čas odejít do stínu.


Proč na očích mě nemůžeš mít?
Proč k hovoru se nemáš?
To mám jen doufat a snít ?
To na mě tak mrdáš ?

Autor Mikhael, 31.10.2017
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už první slovo z lásky zrozené
od lásky smrt - a navždy - zažene
Až budeš chtít, co teď mi nechceš dát
jako ty mně tě budu odmítat

31.10.2017 15:14:00 | Anděl

Velmi pěkné. Děkuji za obohacení

12.11.2017 23:32:04 | Mikhael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí