Padání

Padání

Anotace: jsem povadlá...

Svým životem proplouvám
s duší otrokyně světa,
ptám se, jestli vycouvám,
kdy po mně bude veta.

Ego blížící se k nule,
mám chuť na útěk se dát,
najdu zbytek vůle,
s níž budu se prát?

Odrážím se v zrcadle,
ze dne na den uvadám,
oči, líce propadlé,
do skepse se dostávám.

Rozpolcená osobnost,
a ty jsi někde, potichu,
to pak chybí bojovnost,
když nemám důvod ke smíchu.

Se srdcem si pohazuji,
ono zatím chladne,
vystrašená usuzuji
zda z rukou mi spadne.

Už sama ani nevím,
jak jinak dojít k osvícení,
zklamaná se jevím,
když žádné pití doma není.
Autor Teriss, 28.11.2017
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: piťura, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí