Ve světle luny

Ve světle luny

Anotace: k této básni mě inspirovala úplňková noc. Když sem hleděla na ten velký zářivý měsíc, měla jsem potřebu něco napsat.

Měj se na pozoru
Za dnešní noci
Slyšíš?
To vyjí vlci

Ve stříbřitém světle luny
Procházíš se po venku
Proč?
Kdo vnuknul ti tu myšlenku?

Kráčíš s klidem
Však uvnitř tebe strach
Bojíš se?
Tvůj čeká někde vrah

Blíží se
Vystupuje ze stínu
Zaútočil?
Již požíráš hlínu

Další, další rány
Bílé šaty skvrny mají
Usínáš?
Při té scéně dech se tají

Vlk našel si svou kořist
Autor Teriss, 05.12.2017
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí