CIT

CIT

Anotace: Živý ale uvnitř mrtvý

Živý ale uvnitř mrtvý,
popravdě je to jen cit,
srdce nám stále bijí,
ale musíme se jich zříct.

Bolest proudí v celém těle,
srdce pomalu odbíjí,
lásku držíš stále v sobě,
a udržet si ji musíš.

Mrtvé tělo s láskou spí,
neutišitelná bolest v něm stále proudí,
zužující strach se víc a víc hemží,
teď tělo už navždy spí.
Autor terda, 05.12.2017
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí