Karibik

Karibik

Anotace: zase takhle jednou večer u vína

Chtěla bych na ostrůvek, v Karibiku
Celá nahá, bez ručníku
Všude mlha, ticho! Bouří...
Celá nahá, tělo v louži
Pod bleskem středního doletu,
Celá nahá, rozkvetu
V mlze mušle posbírám,
Celá nahá, umírám
Autor Romísek, 18.12.2017
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: melebele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí