Verše poslední?

Verše poslední?

Anotace: ...skládám báseň o smutku...

Venku se stmívá
Beru papír a tužku
Zachumlaná do peřin
Třesu se na svém lůžku

Skládám báseň o smutku
S duší na kost obnaženou
Zapomenu jak se cítit
Verše mi to připomenou

Hladím lahev od vína
Sklenku další nalévám
Přepočítám ovečky
Poté sladce omdlévám

Lahvička u nohou
Slza z oka kane
A vedle mé ruky
Prášky rozsypané
Autor Teriss, 26.12.2017
Přečteno 434x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Urban, Kapka, Iva Husárková, piťura, bogen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

My básníci umíráme stále a sny z nás vytvoří duše, které jen zrcadla spolykají.

29.12.2017 23:19:14 | Jan Urban

Ať opustí tě smutnění a znova se rozední...

28.12.2017 08:32:34 | Kapka

:)

29.12.2017 01:54:23 | Teriss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí