Pozdrav

Pozdrav

Anotace: Další báseň s citátem

Sbírka: Deník vojáka

Hvězdy už vychází
tak dopis začínám psát
O tom že teplo domova mi schází
a že tu není o co stát
Ráno nás uvítá budík z děl
s deštěm z ohně a smrti
Vy se ptáte jak jsem se měl
bezvadně, jen tu zdechlina smrdí
Doma mě už nečekejte
ani u dveří nebudu stát
Tak se mějte
já jdu na dobro spát

„Nelituji toho že jsem padl, ale jen toho že jsem možná padl zbytečně"
Autor Discord, 26.12.2017
Přečteno 593x
Tipy 5
Poslední tipující: Descardea, Tlachapoud, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...budík z děl...pěkné spojení.

23.09.2018 21:47:22 | Tlachapoud

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí