I (love)hate you!

I (love)hate you!

Anotace: Proč je možná milovat a zároveń i nenávidět.......jednu osobu:-(

Sedím tu a nevnímám
právě lásku prožívám
neměla jsem ponětí
jak rychle to uletí
odešel jsi s nadějí,že se život nezmění
změnil se a ty to víš
stejně čas už nevrátíš
uvnitř křičím bolestí
ze zklamání a s velkou ctí
opět ulehám v tvém náručí
je tak plné sobectví
už jen naposledy chci ti říct
proklínám tě byl jsi mi vším...
Autor llucinka886, 20.02.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí