Tak moc

Tak moc

Anotace: Další báseň s citátem

Sbírka: Deník vojáka

Vzal jsem tolik životů
Tak moc že ze srdce mi zbylo jen pár úlomku
Vím ve válce je to zab nebo budeš zabit
ale to jak omluva nebude stačit
Já zlatou bránu neuvidím
to už dávno vím
Ale můžu říct
že domov bude mít o pár dní víc
Tak ze zbytku mého srdce říkám
že v pekle místo mám

„Bože, vlastně tentokrát ne, ďáble doufám že pro mě místo máš"
Autor Discord, 12.01.2018
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc smutné...

13.01.2018 13:25:32 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí