Další den, další boj

Další den, další boj

Anotace: Další báseň

Sbírka: Hrůzy srdce

Další den,další boj
další prohra, proč bože moj
Ty snad srandu ze mě máš
nohy mi setneš a překážku dáš
Ne jen jednou za čas
ale pořád zas a zas
A to každí den
proč tohle není jen zlý sen
Já sny krásny mal
ale ta si mi je sťal
Tak znamení mi dej
abych pořád po cestě šel


O bože moj
Proč další boj
Proč nebe mé je černé
Proč vidím vše zlé
Potřebuji abys mi světlo dal
Abych vždy po prohraném boji vstal
Ať už lásku mého života
Co vůli vstát mi da
Nebo štěstí snů
Po zbytek mých smutných dnů

Proč vše co miluji
mi kilometry vzdaluji
Proč kolem mě je temná mlha
co srdce mé na kusy trhá
A k tomu deprese a smutek
od toho není útěk
Kvůli tomu už nevím
jestlí stojím nebo ležím
Jestli se postavit nebo ležet
jestli Stát nebo běžet
S krokem jak hora
po schodech s úplného dola
Mám li bojovat či se vzdát
mám li plakat či se smát

O bože moj
Proč další boj
Proč nebe mé je černé
Proč vidím vše zlé
Potřebuji abys mi světlo dal
Abych vždy po prohraném boji vstal
Ať už lásku mého života
Co vůli vstát mi da
Nebo štěstí snů
Po zbytek mých smutných dnů


Proč bože moj
Proč dalši boj

Proč bože moj
Proč ... Je tu další boj
Autor Discord, 06.02.2018
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí