osud

osud

Anotace: prostě momentální pocit

životu navzdory zákony přírody obepínají svět

jako dětské dlaně modré růže květ

mořské vlny o útes věčnosti rozbíjí strach

s posledním úplňkem na cestu padá hvězdný prach

plachý vítr hladí koruny stromů

bolestné chvíle vedou nás vždy domů

stezka zarostlá, padlý strom

do nitra duše udeřil hrom

propasti osudu jsme byli na pospas vydáni

a soudem posledním budeme trestáni ...

 

Autor gfys, 08.02.2018
Přečteno 488x
Tipy 1
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy nás ty pocity nutí psát.

09.02.2018 06:18:23 | Šípková Růženka

jj, když to přijde je potřeba to napsat a nenechat si to pro sebe

09.02.2018 18:18:12 | gfys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí