Sebedestrukční

Sebedestrukční

Anotace: ...

Prach na rubu i líci,
už nemajíc co říci.
Za listem list-
trhám, neb nemá co říct.

Z konečků prstů
inkoust kane.
Co asi se stane,
až zbyde přebal bez listů?

Cupuji duši,
tak jak se sluší
pro knihu o ničem.
Vnitřně poničen
a s každou kapkou inkoustu
splývá ze mě po kousku
obsah.

Stanu se formou.
Bez obsahu kýčem.
Stránky vyrvané touhou,
sám sebou zničen.

Tancuju po stránkách knih
dokud nezbude nic
z mé i tvé duše.
Autor vox animi, 20.02.2018
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :-)!

21.02.2018 15:44:18 | Fany

Děkuju. :)

19.06.2018 10:41:57 | vox animi

:-)

21.06.2018 12:36:35 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí