Řekni mi

Řekni mi

Anotace: Další báseň

Sbírka: Hrůzy srdce

Řekni mi, cítíš taky ten chlad
řekni mi, cítíš taky tu prázdnotu duše
Řekni mi, jak silní je ten had
co drtí to srdce
Cože ty to nevíš
a že si to nikdy nezažila
A teď jak na to mi radíš
to bych chtěl vidět jak bys to zvládla

S pláčem vstávat
s pláčem usínat
Bát se jak dopadnou další z boju
který jizvi duši moju
Nenávidět vše ale hlavně sebe
ale stejnak se díváš s láskou na nebe
Jediné co ti zbývá je naděje která je možná klam
svůj nářek a pláč slyšíš jen ty sám
Autor Discord, 02.03.2018
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Básník Karel, Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano...znám dobře...ale také vím, že to přejde a bude líp. Jen důvěru!

03.03.2018 07:18:48 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí