Milovala jsem

Milovala jsem

Anotace: ...

Milovala jsem

Rukou se dotknu tmy
Bolest ve svém živlu
Zabíjí iluzue
Co tou rukou ve tmě čtu

Zbloudilé blouznění
Přízrak či holé šílenství
U mne jsi a polibky vábíš
Mrtvou dívku co propadla tvojí hře
Děláš ze mne přízrak
Co navždy jako duch
Po hrobě v bolesti zmítá se
Autor Marlene0621, 05.03.2018
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí