Okno ke spáse

Okno ke spáse

Anotace: Přitahována zemí sedí na parapetu a touží po rozletu.

Bušení okenic
Okraj parapetu
Větru kvílení
Touha po rozletu

Otevřené rány
V ošklivosti krása
Noční běsy křičí
„To je tvoje spása!"

Nádech, výdech
Srdce bušení
Poslední chvíle
Nemáš tušení

V peřinách našich
Vychladlý pot
Na zemi tělo
Zhašený knot
Autor Teriss, 13.03.2018
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, piťura, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí