Déšť pro malé holky

Déšť pro malé holky

Anotace: ...

Nebe krvácí
v červáncích

A ty se omlouváš

že nemůžeš

žít

s Bohem

kterému

tě učili

věřit

Pláčeš

protože

jsi jako malá

věřila

že

déšť

je slaný

jako

uplakaná

duše

Pláčeš

protože

nemáš

sílu žít

Bůh je mrtev.

Říkáš

a po nocích

se modlíš

a pláčeš

pro včerejší

den

pro muže

který

odešel

Ani

nedohořela

cigareta.

Drželas

ho za ruku

když byl

na dýchacích

přístrojích.

Bůh je mrtev.

Pláč je slaný

jako déšť

co padá

na hvězdy.

A ty jsi

znovu ta malá holka

co i po výprasku

věřila

znovu na lásku

....

Autor Jasmin de Paris, 03.04.2018
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Laika, Jana Wagi, bogen, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí