Touha po dítěti

Touha po dítěti

Anotace: Bojím se, že budu neplodná. Už o jedno dítě jsem přišla a nyní mohu přijít o naději.

Co dělat, když nemůžeš mít,
to o čem celý život chtěl jsi snít?

Co dělat, když je osud proti tobě,
copak žiju v špatné době?

Proč nemohu mít, to co jiní nechtějí,
proč mi poslové nepřejí?.

I ta prostá chudina, měla dítek dosti,
ti co dítka nechtějí, z těch mi praskaj kosti.

Spousta dam se dítek vzdává,
já ho mítí, křičím SLÁVA.

Kolem vidím spodinu,
jenž nechce žádnou rodinu.

A potom když jí mají,
tak se nestarají.

Ti, komu se sen nesplnil, chápají mé pobouření,
neb bez dítěte radost není.

A tak já se zalykám ve svých slzách slaných,
navěky se zavýrám v nadějích těch marných.

Smutku budu mít vždy dosti,
už teď mi z něj praskaj kosti.

Když se nevydaří léčba má,
budu navždy neplodná.

Srdce mi krvácí, z útesu skáče,
a já se utápím v zálivy pláče.

(omlouvám se, že to píši,
tížilo to mojí duši)

Autor Rozdrcená duše., 04.04.2018
Přečteno 436x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Ijcro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve jménu Božím prorokuji a prohlašuji,že TY to dítě míti budeš...

08.04.2018 15:13:25 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí