Předem prohraný boj

Předem prohraný boj

Anotace: Nejhorší není nevědět, nejhorší je vědět, ale stále si to nechtít připustit...

Ty máš přání jen přítelem být

Mě to však srdce nechce dovolit

Nemohu ale otočit se zády

Zkusme tu hru na kamarády


Už nutit tě nebudu - předem vím

že v tomhle boji nezvítězím

Vzdávám se tedy veškeré zloby

Život sis naplnil jinými hobby


Nyní bez vidiny citového zisku

Chci zůstat stále tobě nablízku

Doufám, že dostojím slibům svým

A ten boj v srdci porazím...

Autor wigi.sama, 09.04.2018
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Oxík, grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí