Motýli

Motýli

Anotace: ...

Mám ráda motýly.
Začíná jaro, jsou všude.
Ta lehkost, vidíš tu něhu?
Jsou křehcí, barevní...
Slyšíš křídel mávání?

Mám ráda motýly.
Mám motýlí tetování
i motýlí něhu.
Chci ti ji dát a letět vzhůru.
Jenže nejde to.
Má křídla jsou těžká.
Motýl se změnil v černou můru.

Mé srdce už spí.
Je smutné, mrtvé. Spí.
Autor Pavlina, 30.04.2018
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí