Fotka

Fotka

Anotace: Ze sbírky ... Krása noci ... pro všechny kteří někoho ztratili

Sbírka: Krása Noci

Fotka

Vzpomínky do ní otiskneš, ty jediné ti zbydou.
Až ti které tolik miluješ už tady nikdy nebudou.

Nad fotkou svůj žal vypovíš, jak chybí ti její stín,
jen rukou mávnout a odehnat navždy od sebe svůj splín.

Jak těžké je zapomenout na to cos navždy ztratil,
jen na vteřinu vrátit čas zpět, vše co máš bys za to zaplatil.

Dát všechno bohatství světa za chvíli co se už nevrátí.
Vykřičet právo Veta, to však bolest nikomu nezkrátí.

Proč ztrácíme ty co milujeme, oni nás tu nechají.....
Se životem bez nich bojujeme, slzy pak z tváří padají.

Zbyde jenom zašlý snímek a vzpomínka vybledlá,
v srdci velká díra a smutek co neodejde do ticha.
Autor Alinois, 16.05.2018
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc děkuji :)

16.05.2018 13:37:33 | Alinois

Moc krásné! líbí se mi...

16.05.2018 13:23:36 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí