Zkažené charaktery

Zkažené charaktery

Anotace: CH.B.

Probudil jsem ze sna,
kde majetní neměli žádný cit
a ten zkažený charakter byl cítit,
ze všech jejich drahých šatů!

Vzájemná hra a přetvářka,
panovala tu...při každém připíjení...
a jejich potřebách, něco získat.

A pak měli touhu,
zaplatit si drahou kurvu.

A houslové kvarteto
právě hrálo Mozarta.
Pevně a jistě
zpaměti.

Přišly...ty, které to dokáží...
a za peníze přiráží.

Tak s falešnými úsměvy
... po schodišti nahoru,
vedli se - uspokojit svou potřebu.

Peníze, moc, koupit si vše...
stalo se jejich prokletím.
Autor Krahujec, 17.05.2018
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Pétík, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo, probudil ses, ale vono to kolikrát ani nepomůže.

07.12.2018 20:31:48 | Pétík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí