Přiznání

Přiznání

Anotace: ....

A ráno poslouchat 

Jak něco uvnitř praská 

Včerejška litovat 

Je tohle ještě láska?

 

S jedním se probouzet 

K druhému chodit spát 

Skrývat se za slova 

A oči zavírat..  

 

Možná prostě jen zkouším 

Co můžu ještě snést 

Doufám že z křižovatek 

Vyvede mě můj trest 

Autor RyxiraAmyGinger, 05.06.2018
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí