Den D se nekoná

Den D se nekoná

Anotace: ...

Mýlení
odraz krásně
se tváří
slzy prostinké
procezené na polštáři

Jedním dnem
láska všechno změní
zbyde prázdno a osamění

Ruku ti podává
ledové ostří zrady
Nezbývá než se otočit
probodne vše bez parády

Schovávat více
nebude se chtít
Obracíš se
na falešné hráče pravdy
Od teď
už napořád
a navždy
Den D se nekoná
Autor ricda, 12.06.2018
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí