Kam nedosáhnou duhy

Kam nedosáhnou duhy

Anotace: ...

Na samém konci světa,
Tam, kde nedosáhnou duhy,
Kde zlo po nebi létá
A nás má jako sluhy,

Ztratil se mi život celý
A bloudí tudy zcela sám,
Marně hledá stopy duhy,
Žalu zcela odevzdán.
Autor Aaliyan, 21.06.2018
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Cappp, Ruda Štola, Lucucu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí