Cesta

Cesta

Anotace: Šestá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Každý někdy selžeme. Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Procházím peklem.
Úsměv na mé tváři je jen hraný
a tak přemýšlím,
jestli uvidím někdy konec téhle cesty.

Vede přes spalující touhu chtění,
a já se ptám.
Mám právo žít,
jak bych si přál?

Tak tady bloudím dál,
a nevím, kam uhnout mám.
Je nějaká cesta ke štěstí?
Jak a kde jí tedy hledat mám?

Tohle je ta cesta, za cílem snění?
Nebo snad ta druhá?
Můžeme jít chvíli spolu?
Ať neztratím se tady znovu.

Všech lidí kolem se ptám.
Jaké je tvé štěstí?
Není na prodej?
Kousek bych si ho vzal.

A od všech slyším jen,
ať najdu si to své, tam na konci.
Než se tak ale stane,
budu muset bloudit dál.

A já bloudím dál.
Však znovu a znovu selhávám.
Nemám už sílu vstát
a tak tu zůstávám.
Autor ChrisDill, 27.06.2018
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí