Nitka života

Nitka života

Anotace: Krátká poezie, jen tak.

Na loďce rozbouřené mořem stojím
Nevidím břeh či spásu
Zrak zakaleném blízkým koncem
Vlna po vlně
Konec se po vlnách plíží

Moře, to necitné kladivo
Do lodi vztekle buší
Vlna po vlně
Prosím, ať to skončí

Můj osud nekalý jest
Má duše, hříchy poskvrněná
Vlna po vlně
Boží hněv, nekončící

Nitka mého života
K břitvě se blíží
Vlna po vlně
K ostří, k osudu, můj život se řítí

Ticho klidu slastné je
Chaos moře dálný je
Pod vlnami ticho je
Nitka života ve dví je
Autor Fargutin, 05.07.2018
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: aiden
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí