MAMINCE

MAMINCE

Anotace: ...

Haničko naše drahá
Již odpočíváš, již nebolíš,
Dnes dlaně naše Tebou prázdné
Odkládají stranou
Všechny něžné vzpomínky,
Ty už to víš - Ty to víš,
Že neříká se sbohem,
Ale nashledanou
U Tebe - u maminky.

Naposled v rukou sevřít
dlaně a teplo Tvého těla
Pohlédnout do očí
Kdy není třeba slov
To vše kdybych jen ještě směla
Směla se rozloučit jinak
Než slovy na listu papíru
Jež nebudeš už číst
Byť bys jistě tolik chtěla
Ty obrátilas již svůj poslední list

Nám zůstává dnes
jen prázdná náruč,
smuteční oslava
4 dny do pohřbu
a strašná únava.
Autor mouseova, 10.07.2018
Přečteno 381x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, J.Karasová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí