Osamocení

Osamocení

Anotace: Osmá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Občas se tak cítí každý z nás. Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Chceš být stále sám.
Bez přátel se smát.
Jednou se to splní,
budeš moci vzpomínat.

Slyšíš zvony,
to přichází tvá smrt.
S otevřenou náručí,
naproti jdeš vstříc.

Poplácáš ji po rameni.
Neřekneš jí dobrý den.
Pohlédne ti do očí.
To ukončí tvůj den.

Neřekl si sbohem.
Ústa řekla děkuji.
Čekal jsi na smrt,
která vše ukončí.
Autor ChrisDill, 10.07.2018
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí