Maják

Maják

Anotace: Chtěl bych být jako ten strážce majáku

Chtěl bych být jako ten strážce majáku,
jen ve tmě sedět a mít všechno na háku.
Pozorovat šíré moře, občas shlédnout temnou pláž.
Být tam sám, jen mlčet a nad pobřežím držet stráž.
Sledovat jak světlo krájí tmu,
přemýšlet proč chci být zrovna tu.
Samotu já nevybral si sám,
měl sem ji v srdci ještě když jsem patřil k Vám.
Přáteli často obklopen a naoko šťastný,
zevnitř však silně rozerván,ze srdce jen flek mastný.
Chtěl bych být strážce majáku, najít svůj vnitřní klid.
Na všechno kolem se vybodnout a zevnitř se zahojit.
Autor Nechana, 11.07.2018
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherný ST :-))

12.07.2018 10:11:00 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí