Poutnik

Poutnik

Anotace: Loučení s blizkym

Poutník:

Drahý můj příteli,
poutníku milý,
co kráčíš mým životem
teď zastav se chvíli...

To sklo těchto vteřin
i všech minut příštích
pěst jménem osud
už nezvratně tříští...

Cítíš?....

Drahý můj příteli...

Znáš šepot mojí duše
ten šum co kolem zní cestou zahřívals mi ruce
budeš na mé pouti poslední?

Myslíš?...

Poutníku milý...

Znáš hloubku těch mých očí..
Stisk zubů když zadržuju pláč..
Dals víru že štěstí jednou vkročí..
Však nedáváš mým strastem zatykač...

Za vše díky můj příteli..

Snad jednou se sejdem
Můj poutníku milý
Snad jednou vše najdem
Snad v příští chvíli...

Sbohem můj příteli...
Sbohem poutníku milý...
Autor Silenciomathy, 20.07.2018
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí