Přestan snít

Přestan snít

Anotace: Nevím co ktomu víc říct udělejtě si vlastní názor.....

Víš,život bolí
já to znám
přesto musíš
znovu vstát
musíš dávat
nesmíš brát
okamžiky kdy ses bál
vítr si sebou dávno vzal
odnáší je daleko
kamsi to nikdo neví
smrtí si však neulevíš
tak vstaň a přestaň snít
o životě s nímž chceš být
stejně to tak neskončí
život ti sám poručí
čas ten plyne jako voda
zůstaneš jen stará vdova
pohlédni jen před sebe
ať vidíš jak derou se ti do srdce
pálí,bolí,tíží vzpomínky slzy ven derou
minulost si sebou berou
nikdo neví co bude dál
není to jak pohádkový bál
princezny nejsou a ty to víš
tak proč na ně furt věříš?
snad jednou pochopíš
co tím jsem chtěla říct
život bolí
už to taky víš……
Autor llucinka886, 22.02.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tojo, ale vždycky stojí za to ho žít, protože i když je hnusně, všechno de k čertu, vždycky je něco krásného:-) (ze mě snad bude optimy/ista)

23.02.2007 09:00:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí