Zrada

Zrada

Anotace: Desátá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Pořádně se zamkněte. Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Tápání a hledání.
Smích a pláč...

Malá naděje,
že se to zlepší...

Kdo pomůže?
Kdo poradí...

Snad ptáci,
co s větrem závodí...

Už je zase tady,
klepe na dveře...

Tichá je pocestná,
co nikdy se nesměje...

Vstupuje dál,
i když dveře jsou zavřený...

A ty zjistíš,
že už se nemáš rád...

Brečíš si do klína,
marný to je boj...

Chtěl bys to vrátit,
kdyby to šlo...

Skončil jsi s úspěchem,
naprosto na dně...

Úspěšný a slabý,
poslední byl boj...

Smrt si tě vzala
a ve tváři je zrada...
Autor ChrisDill, 24.07.2018
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí