Deprese

Deprese

Anotace: ...

Sbírka: Poznání světa

Každým dnem tě prohlíží
chrání tě či ublíží ?
tahle bytost nezná meze
skrývá se nám v temné mlze.

Zrak horší než Medusa
Šťastné oči nepozná,
Věrný zdá se býtí rád
Však nesmiš býti kamarád.

Radši odstup, odejdi
Než te bytost pohltí,
Ukradne-lí tvoje srdce
Nevezmeš ho zpátky lehce.

Nenaznačuj slabost svou
Přivlastní si duši tvou,
Hledá rád tvé bodné rány
Pretáčí ti noční můry.

Mozek to je jeho cíl
Bojuj o něj ze všech sil,
Psychiku ti lechce zničí
Strachem či zlou nenávistí.

Tvoje mysl slábne víc
Nezmuzes už skoro nic,
Šťastné věci se ti míjí
V posteli se lépe brečí.

Myslíš ze sis sním jen hrál?
Jenže on to vážně bral,
Chceš ukončit tu blbou hru
Musíš padnout k jeho dnu.

Na dno kde je všeho král
Chce aby sis svůj život vzal,
Utikáš však nevíš kudy
Prichazíš hned o své půdy.

Ztratil si svůj smysl žít
Přišel čas už odejít,
Vlak projíždí tu stanici
Avšak životem končící.

Mrtvou duši ukradne
Do hlubin jí odnese,
Potom na ni nahlas vznese
Neuspěl jsi z deprese!

Autor Hardys, 09.08.2018
Přečteno 445x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Tlachapoud
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy stačí o problému psát a on se vyřeší.
U mně to někdy funguje.

23.09.2018 22:07:31 | Tlachapoud

Doufám, že ty uspěješ...

17.08.2018 19:43:45 | Titanie

Mě jen tak něco nezničí :)

13.10.2018 15:07:19 | Hardys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí