Budoucnost

Budoucnost

Anotace: Třináctá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Sedím.
Sedím a hledím.
Na nebe.
Krásné nebe.

Nebe bez slunce.
Měsíce.
Bez hvězd...
A žalu.

Tma se snáší.
Mám ji rád.
Člověk pak vše vidí.
Vidí vše jinak.

Pravdu.
Lež.
Světlo.
Tmu.

Pravdu víš,
nechceš ji však znát.
Že stárneš.
Umíráš.

Lež je ti milejší.
Všude ji máš.
každý má tu svou.
Cizí proklínáš.

Tma se snáší za okna.
Ve vnitř mě je prázdnota.
Nutí mě psát...
Psát a vzpomínat.

Zapálené v duši svíčky.
Světla plamínek dodává mi síly.
Pomalu zhasíná
a vítr už nefouká.
Autor ChrisDill, 22.08.2018
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí