Diamantové srdce

Diamantové srdce

Anotace: Vše může puknout, i nejtvrdší nerost...

Když puká nebe, ozvou se rány,

hromy a blesky, kterých děti se bály.

Když puká skála, valí se kamení,

zvířata i lidé, mohou být zranění.

Když puká hladina, stříká z ní voda,

neplač už děvče, vždyť je tě škoda.

Když pukne i diamant, kterým je srdce mé,

myslím jen na to, že vše je ztracené.

 

Kvůli mým očím máme tu povodně,

trpí i lev, teď už tváří se neškodně.

Už ani křičet, hulákat, řvát, nic nemůže,

kdo jen mu od strašné té bolesti pomůže?

Když puká země, pod nohama mýma,

padám a padám už s očima nehybnýma...

Autor loverose91, 27.08.2018
Přečteno 405x
Tipy 1
Poslední tipující: Pelican
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děsivý na konci vytuším skutek,
však vydrž jen - puká i smutek.

25.09.2018 13:42:12 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí