Stín

Stín

Anotace: Padl na mě stín, na který nestačím.

Padá na mě stín
skrz já nevidím
nic tu neslyším
o ničem nevím.

Ruce Tvé držím
pak Tě opouštím
v samotě své dlím
v ní se rozpouštím.

Pomoz mi prosím
odehnat ten stín
na koho mluvím
vůbec netuším.

V srdci mém je klín
můžu za něj vím
každý vztah zničím
a pak marně sním.

Padl na mě stín
i když se snažím
už naň nestačím
já už nestačím.
Autor Jacques-ds, 01.09.2018
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí