Ples - před a po

Ples - před a po

Anotace: ///Plessová sezona///

I.

Kvádro mám ještě ve skříni,
ples bude za chvíli.
Z těch, kdo se těší, nejsme jediní.
Budeme tancovat,
budeme opilí,
budeme se celou noc bavit!
Teď mlčky sedím však u kávy,
ještě čas – počítám vteřiny
a kvádro visí ve skříni.

II.

Vzbudil jsem se až před obědem,
ten ples mě ale unavil!
Kocovina spí v ksichtě bledém,
sedím zas mlčky u kávy
a nad svou ubohostí pláču.
Z těch, kteří pláčou, nejsem jediný!
Pocity dané do počítačů
a kvádro visí ve skříni.
Autor china white, 24.02.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomněl jsem si na mládí,
při čtení básně o plesání...

10.04.2007 21:56:00 | Bíša

Ale ten ples byl skvělej...

09.04.2007 20:36:00 | Eluu

Jo, tohle znám... Smutné, ale pravdivé..

24.02.2007 13:50:00 | seed.misulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí