Otrávená píseň

Otrávená píseň

Anotace: je to spíše lyrics,pokud se někomu zalíbí a chtěl by složit hudbu může mě kontaktovat

slyším opět hrající
hudba v hlavě zvonící
jenž srdce všech zasáhne
a semínko smutku zaseje
po čase vypustí
šlahouny krví barvící
prořeže si tkání změkčenou
napustí ti krev otravou

slzy tvé kanoucí
smutkem zbarvený
bolest v sobě nesoucí
znělkou laděný
chtěla jsi milovat
pozdě však litovat
že jsi si nechala píseň hrát

jed v krvi proudící
připomíná ti slova znějící
jenž snadno můžeš najít
každého jimi proklít
trny ostré vypustí
osidla srdce drtící
jsi pouhou kořistí
jenž dají ránu smrtící

snadné je však rozpoznat
kdo ti chce píseň hrát
zlověstná hudba jednu chybu má
její slova jsou naprosto prázdná


slzy tvé kanoucí
smutkem zbarvený
bolest v sobě nesoucí
znělkou laděný
chtěla jsi milovat
pozdě však litovat
že jsi si nechala píseň hrát
Autor Krusaidr, 08.10.2018
Přečteno 255x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JSEŠ ÚŽASNÝ..

08.10.2018 17:34:17 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

jsem rád že se líbí

08.10.2018 17:57:45 | Krusaidr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí