Sám

Sám

Anotace: Kdo má zájem . tak nějak jsem ji recitoval já: https://youtu.be/QYESPdNBJ_I. mimochodem nedá se říct že by byla přímo smutná, ale jistý nádech tam jistě je

Jen ticho a hudba hrají tu
jen tiché struny loutny doznívají
jen ticho a ony

Můj pokřivenýsvět
jen silná touha
a pokřivený sen

Jdu životem sám
Sám pokořen a zklamán
Sám svobodou životem
Sám pouštní dunou

Vím kolik chyb
I víme kolik zázraků
Každy svůj a každý sám
Jak sítě klanu křížáků

Jak opálové nebe
Jak svět bez jmění
Jak víra bez trní
Jen tak

Víra z duše pramení
Jen z kousků však
Jen z vlastních rýmů
A Jen z vlastních činů

Jak daleko
Jak hluboko
Jak lze poslouchat a neslyšet
Jak lze mluvit a neříkat

Lze světy vystavět a nechápat
Lze život skládat
Lze snad jej stvořit
Vidět však Není pro nás snadné

S ostudou a vlastní maličkostí
S vlastní malostí

Jen věřit a doufat a být
Jen věřit a doufat -- - a být
Jen snít a žít
Jen v prázdnu
Jen s polovinou duše

Jen tak
Jen bez života být
Žít
A nežít

Být zraněný
Nenáviděný
Jen ztracený
A sám

Jen z vlastních chyb
a nepopsaných úsudků
z vlastního života
a výčitek

Jak prázdný bych mohl být
a Kam dál se hnout
Jen se nadechnout
Jen nad vodu --- jen na chvíli

Však já vidím
A Vím
Jen vlastní part
jen vlastní část

Vím že snad jsou .. Však jen život
jen chyba a omyl
zkušeností jsou

a já věřím
já věřím, já vídím
že slunce vyjde
nad temnou krajinou

Jen my
My hrdí a zoufalí
Jen my . sví a silní
Stvoříme slunce i tam kde dlouze nesvítí

Tam v zemích ledu tam v zemích severu
Tam kde touha končí
A tam kde život začíná
Tam my sví a hrdí stojíme

Vím že ano a vím že brzy
vím že slunce stvoří další den
jen tobě a jen mě
jen kvůli nám

Silným a hrdým
.. jen nám touha loutnu znovu spustí ...
Autor Monsieur Arsen, 09.10.2018
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Jajja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TUHLE SI BUDU POUŠTĚT NAVŽDY A VŽDY BUDU RONITI SLZY PRO VÁŠ TAK NÁDHERNÝ, DO SRDCE ŽHNOUCÍ HLAS....TAK PROCÍTĚĚNÝ...MÁ DUŠE SE CHVĚJE...NEODVRATNOU NÁKLONNOSTÍ A VDĚČNOSTÍ PRO VAŠI EXISTENCI...NEMOHU UŽ DÁL PSÁTI.....SEM OKOUZLENA..

VAŠE SLOVA..PROJEV VÁŠ... VAŠE BEZPROSTŘEDNÍ SPONTÁNNOST...VÁŠ KLID..VÁŠ EXTRÉMNĚ SILNÝ A VŘELÝ CIT V HLASE....JÁ TO NEDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ...
:(

10.10.2018 00:21:09 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Moc děkuji za krásný komentář.

10.10.2018 16:20:20 | Monsieur Arsen

MÁŠ VÁŽNĚ NÁDHERNÝ HLAS.jEN TAK DÁL...

10.10.2018 16:36:32 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí