Vnitřní pocity

Vnitřní pocity

Anotace: ???

Sbírka: Poznání světa

Znám ten pocit, když jsem sám
může se to stát i vám,
znám ten pocit, když mě nechcou
definici mám však jasnou.
 
Moje oči, moje tvář
nevidí vní žádnou zář,
postava má vyhublá
nenajde se jediná.
 
Úsměv máš-li falešný
u mě nejsi výjmečný,
jizev není nikdy dost
vylij ze sebe tu zlost.
 
Klidně prijdi, pomůžu
pomůžu jak jen můžu,
úspěch ti však neručím
pro příště se poučím.
 
Jestliže mi budeš lhát
bude tě to hodně stát,
nevýjdu ti nikdy vstříc
snažit by ses musel víc.
 
Osobnost má prolitá
pro ostatní složitá,
city ze vnitř působí
co si o nich pomyslí.
Autor Hardys, 13.10.2018
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

08.01.2022 09:51:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí